Care sunt cele mai bune produse de curăţenie?

Ştim cu toţii că curăţenia în locuinţă nu trebuie doar întreţinută, este necesar ca o dată pe lună, cel puţin, să facem o curăţenie generală. Ce înseamnă de fapt curăţenia şi în ce constă realizarea acesteia în apartamentele noastre. A face curăţenie nu înseamnă doar a aspira, a spăla şi a aduna vesela, aşa cum ne-am obişnuit zilnic, acestea fiind cele mai cunoscute obiceiuri casnice, pe care le facem zi de zi efectiv fără să ne dăm seama.

A face curăţenia înseamnă a aspira şi a curăţa suprafeţele aspirate, a şterge praful  din locuinţă, a curăţa uşile şi  tocurile acestora, a şterge geamurile, a curaţa electrocasnicele utilizate des, a igieniza întreaga locuinţă cât şi a aerisi şi a parfuma încăperile.

Este foarte indicat, dacă se poate ca această activitate să fie începută cât mai de dimineaţă, pentru ca pe întreaga perioadă în care aerisiţi să vă puteţi bucura de un aer curat, nu prea poluat de activităţile exterioare.

Ce produse putem folosi pentru a realiza o curăţenie de durată în locuinţele noastre?       După cum bine ştiim pe piaţă se găsesc foarte multe produse destinate curăţeniei casnice, iar acestea au preţuri diferite.

Pronto oferă o gamă variată de produse foarte utile şi de o bună calitate. Aceste produse sunt create special pentru ştergerea parchetelor, ştergerea suprafeţelor multiple din baie şi bucătarie cât şi pentru suprafeţele de lemn. Aceste produse sunt foarte utile deoarece nu doar curăţă suprafaţa ci au efect antistatic care împiedică depunerea prafului şi redau strălucire.

Dacă aţi ajuns la suprafeţele din baie şi electrocasnicele din bucătărie şi nu ştiţi care sunt cele mai bune produse, vă recomandăm gama Cif. Veţi găsi produse anticalcar, creme şi sray-uri foarte practice pentru toate suprafeţele din baie, cât şi produse pentru bucătărie cum ar fi cele destinate curăţării cuptorului, grătarului şi a aragazului , acestea fiind unele dintre cele mai bune degresante.

Pentru suprafeţele de sticlă cum sunt geamurile, oglinzile, uşile anumitor corpuri de mobilă sau chiar suprafeţele anumitor corpuri sunt recomandate produsele din gama Clin. Toate aceste produse conţin parfumuri, care odată folosite vor reda întregii încăperi un miros curat şi plăcut parfumat.