Noroiul de pe covoare, indepartat rapid

Toamna si iarna avem parte de foarte multe comenzi pentru spalat covoare in Pitesti, majoritatea fiind acoperite cu un strat de noroi. Cum stim foarte bine ca este greu sa convingi un copil sa se descalte dupa o joaca afara, avem solutii pentru dumneavoastra si astfel sa scapati de grija covoarelor / mochetelor. Oferim servicii profesionale in acest sens, la final ele aratand ca noi! Suntem printre primele firme de curatenie care au aparut in acest oras, astfel ca am devenit unii dintre cei mai importati prestatori, evolutia noastra nefiind posibila fara ajutorul dumneavoastra. Pentru a va multumi de fiecare data, am investit constant in dezvoltarea companiei, in acest moment General Cleaning avand angajati suficienti pentru a face fata chiar si interventiilor mari.

Noroiul este indepartat cu jet de apa puternic, apoi covoarele sunt periate, folosim solutii profesionale care elimina bacteriile si dau un miros placut. Rezolvam rapid comenzile astfel incat sa aveti covoarele rapid inapoi acasa, fara sa stati prea mult in dezordine. Cel mai important, raportul calitate-pret este unul echilibrat. In cazul in care aveti mai multe covoare murdare, va putem face un mic discount, la fel si in cazul clientilor fideli care lucreaza doar cu noi de foarte mult timp.

Pentru mai multe informatii si comenzi, nu ezitati sa ne contactati. Va stam la dispozitie si pe pagina de Facebook, acolo unde publicam des informatii din acest domeniu si despre campaniile active.