Curatenie in birouri – spalat geamuri, curatat machete

Oferim servicii de curatenie generala ce cuprinde spalarea geamurilor, curatarea tocurilor sau a usilor, dezinfectarea aparaturii de birou, curatarea mobilierului, stergea corpurilor de iluminat, aspirare tapiterie si canapele, curatare machete, spalare pardoseli, dezinfectarea si igienizarea grupurilor sanitare, a bucatariei si evacuarea gunoiului, sau servicii de curatenie intretinere, dupa constructor, dupa anumite evenimente.

Solutiile pe care le folosim sunt profesionale, avem in echipa doar persoane atent selectionate care au capacitatea de a interveni in orice locatie din Pitesti. Suntem prezenti de 11 ani in acest oras, perioada in care am colaborat cu foarte multe societati comerciale sau persoane fizice in scopul curateniei, rezultatele fiind de fiecare data unele ireprosabile, fapt pentru care suntem unii dintre cei mai importanti prestatori de servicii in acest domeniu.  In cazul in care detineti un birou sau spatiu comercial si doriti sa apelati la serviciile noastre, ne puteti suna la numarul afisat sau ne puteti contacta pe adresa de email.

Oferim reduceri substantiale pentru cei care doresc sa intervenim mai des si au nevoie de pachete cu o frecventa mai mare (curatenie de intretinere / generala). In acelasi timp, lucram si cu persoane fizice care doresc curatenie in apartamente sau vile.

General Cleaning va multumeste pentru interes si pentru viitoarele colaborari!