Care sunt cele mai bune produse de curăţenie?

Ştim cu toţii că curăţenia în locuinţă nu trebuie doar întreţinută, este necesar ca o dată pe lună, cel puţin, să facem o curăţenie generală. Ce înseamnă de fapt curăţenia şi în ce constă realizarea acesteia în apartamentele noastre. A face curăţenie nu înseamnă doar a aspira, a spăla şi a aduna vesela, aşa cum ne-am obişnuit zilnic, acestea fiind cele mai cunoscute obiceiuri casnice, pe care le facem zi de zi efectiv fără să ne dăm seama.

A face curăţenia înseamnă a aspira şi a curăţa suprafeţele aspirate, a şterge praful  din locuinţă, a curăţa uşile şi  tocurile acestora, a şterge geamurile, a curaţa electrocasnicele utilizate des, a igieniza întreaga locuinţă cât şi a aerisi şi a parfuma încăperile.

Este foarte indicat, dacă se poate ca această activitate să fie începută cât mai de dimineaţă, pentru ca pe întreaga perioadă în care aerisiţi să vă puteţi bucura de un aer curat, nu prea poluat de activităţile exterioare.

Ce produse putem folosi pentru a realiza o curăţenie de durată în locuinţele noastre?       După cum bine ştiim pe piaţă se găsesc foarte multe produse destinate curăţeniei casnice, iar acestea au preţuri diferite.

Pronto oferă o gamă variată de produse foarte utile şi de o bună calitate. Aceste produse sunt create special pentru ştergerea parchetelor, ştergerea suprafeţelor multiple din baie şi bucătarie cât şi pentru suprafeţele de lemn. Aceste produse sunt foarte utile deoarece nu doar curăţă suprafaţa ci au efect antistatic care împiedică depunerea prafului şi redau strălucire.

Dacă aţi ajuns la suprafeţele din baie şi electrocasnicele din bucătărie şi nu ştiţi care sunt cele mai bune produse, vă recomandăm gama Cif. Veţi găsi produse anticalcar, creme şi sray-uri foarte practice pentru toate suprafeţele din baie, cât şi produse pentru bucătărie cum ar fi cele destinate curăţării cuptorului, grătarului şi a aragazului , acestea fiind unele dintre cele mai bune degresante.

Pentru suprafeţele de sticlă cum sunt geamurile, oglinzile, uşile anumitor corpuri de mobilă sau chiar suprafeţele anumitor corpuri sunt recomandate produsele din gama Clin. Toate aceste produse conţin parfumuri, care odată folosite vor reda întregii încăperi un miros curat şi plăcut parfumat.

Curăţenia de Crăciun în apartamente

Perioada sărbătorilor este cu siguranţă cea mai iubită perioadă din întreg anul. Crăciunul este nu doar sărbatoarea cadourilor şi a poveştilor spuse la gura sobei, cât mai mult perioada în care familia , prietenii şi persoanele dragi din viaţa ta îţi sunt aproape.

Deşi este o perioadă foarte aşteptată, este şi perioada în care treburile gospodăreşti devin foarte solicitante, foarte obositoare şi cel mai mult răpitoare de timp, timp care atunci când vorbim de cei dragi începe să pară tot mai scurt.

Cum poţi economisi timp pentru a putea sta cât mai mult cu persoanele dragi?

Atunci când vine vorba de curăţenia în apartament mai ales în această perioadă ne dorim ca totul să fie lună şi bec, iar pentru a putea economisi şi timp cel mai bine ar fi să apelezi la o firmă specializată în acest domeniu.

O firmă specializată în curăţenie va veni în apartamentul tău şi va face ca totul să devină impecabil şi să strălucească folosind pe deasupra şi cele mai bune produse.                        Curăţenia realizată ca la carte, în cele mai mici detalii va conţine următoarele operaţiuni: aspirat şi curăţat covoare sau mochete, aspiratu şi  ştergerea parchetului cu spoluţii  umede profesionale, curăţarea tocurilor şi a uşilor, ştergerea prafului de pe mobilier şi tratarea acestui cu soluţii cu efect antistatic, curăţarea şi igienizarea atât a faianţei şi gresiei din baie şi bucătarie, curăţarea aparaturilor din toate încăperile, curăţarea şi ştergerea prizelor şi întrerupătoarelor cât şi a corpurilor de iluminat, colectarea şi desigur debarasarea gunoiului menajer din întreaga locuinţă,curăţarea pânzelor de paianjeni existente în toate colţurile,  aerisirea şi parfumarea întregului apartament.

Iată cum cu o investiţie minimă realizată în această perioadă te poţi bucura cât mai mult de timp petrecut cu persoanele dragi ţie, iar toţi cei care vor trece pragul casei tale vor fi uimiţi şi surprinşi de lumina şi curăţenia apartamentului tău.

Se apropie Craciunul, v-ati spalat covoarele?

In aceasta perioada toti apeleaza la o spalatorie de covoare!

Mai este foarte putin pana la venirea Craciunului si in aceasta perioada avem cereri numeroase de spalat covoarele in Pitesti, astfel ca suntem nevoiti sa extindem programul de munca. Aceasta treaba este una dificila daca nu aveti spatiul necesar si aparatele profesionale. Asadar, va recomandam sa apelati la o firma care se ocupa cu asa ceva, pentru a scapa de grija.

Am “impodobit” si noi blog-ul GeneralCleaning astfel incat sa fie in spiritul Sarbatorilor de iarna, suntem pregatiti cu preturi accesibile, astfel incat sa ajungem in casele cat mai multor pitesteni.

Va putem ajuta si cu:

 • Curatenie generala in apartamente, case, birouri
 • Curatenie de intretinere
 • Curatenie in birouri
 • Curatenie dupa constructor
 • Curatenie dupa diferite evenimente
 • Alt tip de curatenie

Stim ca sunteti foarte ocupati cu job-ul si cu pregatirea de Sarbatori, astfel ca majoritatea nu aveti timp sa va ocupati si de curatenie. Pentru acest lucru, va putem la dispozitie o echipa numeroasa si cu experienta. Pentru colaborari, nu ezitati sa ne contactati pe mail sau la numarul de pe site.

Ce înseamnă curăţenie generală în locuinţe?

Curatenie generala in locuinte, solutia pentru cei care nu au timpul necesar

Ştim cu toţii că orice locuinţă, indiferent de mărimea acesteia sau utilizarea ei, periodică sau permanentă, cel puţin odată pe lună are nevoie de o curăţenie generală.

   Curăţenia generală este o activitate nu doar obositoare, dar şi una care necesită timp, uneori chiar câteva zile, mai ales în momentul în care este realizată de o singură persoană, produse speciale şi foarte multă atenţie. Deşi încercăm prin aspirarea şi ştergerea prafului, să menţinem zilnic curat spaţiul pe care îl folosim, trebuie să recunoaştem că acesta are nevoie periodic şi de o igienizare, care este foarte importantă mai ales pentru sănătatea noastră.

Cum putem economisi timp şi alte resurse când vine vorba de curăţenie generală?

Cea mai sigură şi eficientă soluţie în situaţia de faţă ar fi apelarea la o firmă specializată în acest domeniu, deşi părerile sunt împărţite când vine vorba de confortul nostru. O firmă specializată în domeniul curăţeniei este o investiţie pe termen lung, deoarece datorită unei echipe specializate care foloseşte echipamente moderne şi produse profesionale, curăţenia casei va fi făcută ca la carte, în cele mai mici detalii.

   Ce operaţiuni include o firmă specializată în acest domeniu?

O curăţenie generală realizată în cel mai mic detaliu va include: aspirarea şi ştergerea umedă a parchetului, mochetelor şi a covoarelor, curăţarea întrerupătoarelor şi a prizelor, cât şi a corpurilor de iluminat şi a aparaturilor din întreaga locuinţă, îndepărtarea pânzelor de paianjeni, curăţarea şi igienizarea gresiei şi faianţei din bucătărie şi baie, cât şi a aparaturilor folosite în aceste încăperi, tratarea şi ştergerea de praf a mobilierului şi a uşilor cu produse speciale pentru aceste suprafeţe, colectarea gunoiului şi debarasarea acestuia cât şi aerisirea şi odorizarea la cerere a încăperilor.

Este mult mai bine când există cineva care poate face treaba pentru tine. Astăzi a apela la o firmă de curăţenie, este cea mai bună soluţie când vine vorba de confortul tău. Economiseşti timp şi resurse pe care le poţi îndrepta în altă parte, curăţenia generală îndiferent de anotimp sau perioadă nu mai durează atât de mult.

Noroiul de pe covoare, indepartat rapid

Toamna si iarna avem parte de foarte multe comenzi pentru spalat covoare in Pitesti, majoritatea fiind acoperite cu un strat de noroi. Cum stim foarte bine ca este greu sa convingi un copil sa se descalte dupa o joaca afara, avem solutii pentru dumneavoastra si astfel sa scapati de grija covoarelor / mochetelor. Oferim servicii profesionale in acest sens, la final ele aratand ca noi! Suntem printre primele firme de curatenie care au aparut in acest oras, astfel ca am devenit unii dintre cei mai importati prestatori, evolutia noastra nefiind posibila fara ajutorul dumneavoastra. Pentru a va multumi de fiecare data, am investit constant in dezvoltarea companiei, in acest moment General Cleaning avand angajati suficienti pentru a face fata chiar si interventiilor mari.

Noroiul este indepartat cu jet de apa puternic, apoi covoarele sunt periate, folosim solutii profesionale care elimina bacteriile si dau un miros placut. Rezolvam rapid comenzile astfel incat sa aveti covoarele rapid inapoi acasa, fara sa stati prea mult in dezordine. Cel mai important, raportul calitate-pret este unul echilibrat. In cazul in care aveti mai multe covoare murdare, va putem face un mic discount, la fel si in cazul clientilor fideli care lucreaza doar cu noi de foarte mult timp.

Pentru mai multe informatii si comenzi, nu ezitati sa ne contactati. Va stam la dispozitie si pe pagina de Facebook, acolo unde publicam des informatii din acest domeniu si despre campaniile active.

Curatenie in birouri – spalat geamuri, curatat machete

Oferim servicii de curatenie generala ce cuprinde spalarea geamurilor, curatarea tocurilor sau a usilor, dezinfectarea aparaturii de birou, curatarea mobilierului, stergea corpurilor de iluminat, aspirare tapiterie si canapele, curatare machete, spalare pardoseli, dezinfectarea si igienizarea grupurilor sanitare, a bucatariei si evacuarea gunoiului, sau servicii de curatenie intretinere, dupa constructor, dupa anumite evenimente.

Solutiile pe care le folosim sunt profesionale, avem in echipa doar persoane atent selectionate care au capacitatea de a interveni in orice locatie din Pitesti. Suntem prezenti de 11 ani in acest oras, perioada in care am colaborat cu foarte multe societati comerciale sau persoane fizice in scopul curateniei, rezultatele fiind de fiecare data unele ireprosabile, fapt pentru care suntem unii dintre cei mai importanti prestatori de servicii in acest domeniu.  In cazul in care detineti un birou sau spatiu comercial si doriti sa apelati la serviciile noastre, ne puteti suna la numarul afisat sau ne puteti contacta pe adresa de email.

Oferim reduceri substantiale pentru cei care doresc sa intervenim mai des si au nevoie de pachete cu o frecventa mai mare (curatenie de intretinere / generala). In acelasi timp, lucram si cu persoane fizice care doresc curatenie in apartamente sau vile.

General Cleaning va multumeste pentru interes si pentru viitoarele colaborari!

Cum sa faceti curatenie rapida in apartament

Intr-un articol precedent am prezentat 7 sfaturi pentru cei care au timp si energie ca sa faca singuri curatenie in apartament / casa. In acest articol vom adauga un filmulet util (este in limba engleza) cu un cuplu care prezinta rapid pasii necesari pentru un rezultat bun. Cand discutam despre curatenie industriala sau curatenie civila la standarde profesionale, recomandam sa apelati la o firma specializata.

In aceasta toamna avem oferte la pachetele de curatenie pentru birourile sau spatiile comerciale din Pitesti, asadar ne puteti contacta pentru o oferta personalizata.

7 sfaturi pentru cei care doresc sa faca curatenie

Curatenia de toamna nu trebuie sa reprezinte un stres in plus, o firma de curatenie fiind perfecta pentru cei care nu au timp si doresc ca la final casa sa arate impecabil. In cazul in care aveti timp suficient si doriti sa va descurcati singuri, iata cateva recomandari:

 1. Prima data trebuie sa aveti un plan de curatenie. Ganditi-va din start cum ar trebui sa arate spatiul la final, unde sunt problemele mai mari, unde trebuie sa insistati.
 2. Nu uitati de tavan. Fiind un loc mai greu accesibil, foarte multi uita de panza de paianjen sau de praful ce se depune pe tavan. Improvizati si folositi o coada mai lunga de matura ca sa ajungeti in toate locurile inalte.
 3. Nu uitati sa stergeti praful de pe dulap sau corpurile inalte, folositi o carpa uscata (nu cu o carpa foarte uda) si apoi folositi o solutie speciala pentru tipul de lemn.
 4. Hainele din sifonier au nevoie de o reimprospatare. Stergeti rafturile din sifonier, lasati sa se aeriseasca si puneti diferite plicuri cu arome pentru un aer fresh.
 5. Caloriferele pot fi foarte murdare si imprafuite pe cealalta parte (cea lipita de perete). Fiind dificil accesul, puteti folosi o periuta de dinti sau sa improvizati astfel incat sa reusiti sa curatati cat mai bine.
 6. Baia trebuie curatata cu mare grija. Fiind un spatiu ce ne poate pune in pericol sanatatea, baia trebuie curatata cu solutii speciale, mai ales daca ati avut vizite si de la persoane straine.
 7. Asternuturile pentru pat trebuie schimbate cat mai des, iar obiectele pe care nu le folositi ar trebui sa le depozitati intr-un garaj sau alt loc, astfel incat sa nu mai fie “bureti” de acumulare pentru praf si data viitoare sa scapati mai usor cu curatenia. Toti avem lucruri inutile prin casa, lucruri pe care nu le mai folosim si de care putem scapa.

Virusurile si bacteriile din locuintele noastre

Daca v-ati gandit ca bacteriile si virusurile va ocolesc locuintele si ca acestia supravietuiesc doar in locuri murdare, va asiguram ca va inselati amarnic! Virusurile si bacteriile sunt prezente peste tot, asa ca mare atentie la modul in care faceti curatenie si, mai ales, la modul in care dezinfectati fiecare parte a casei dvs!

Nu este doar un zvon ca, indiferent de cat de bine igienizata este locuinta dvs bacteriile si virusurile isi fac de cap oricand si oriunde. Mai mult decat atat, cercetatorii americani au ajuns la concluzia ca cele mai multe boli se dobandesc din mediul casnic si ca pe fiecare centimetru patrat se afla in jur de 330 de mii de bacterii. Ce este de facut in acest caz?

Boli precum raceala, gripa, sinuzita, bronsita, infectiile virale sau cu stafilococi sunt numai cateva dintre cele care se iau din casa. Mai mult decat atat, dr. Grațiela Țârdei, cercetator virusolog, atentioneaza asupra faptului ca „baia si bucataria sunt zonele din casa in care virusurile pot persista in aer si pe suprafete, in concentratii periculoase, astfel ca trebuie acordata o grija suplimentara curateniei, aerisirii si dezinfectarii acestor incaperi. In plus, trebuie sa dezinfectam si alte zone carora nu le acordam atentie in mod uzual, precum clantele usilor, intrerupatoarele si chiar parchetul.” Pentru a scapa de aceste bacterii, trebuie sa dezinfectati cu atentie fiecare suprafata din casa cu cele mai bune solutii insa, atragem atentia asupra faptului ca solutiile pe bază de hipoclorit de sodiu pot cauza, in timp, afectiuni respiratorii. Asadar, pentru ca procesul curateniei sa nu devina unul stresant si pentru a va asigura ca bacteriile sunt eliminate, este necesar sa apelati la o firma specializata in curatenie intrucat acestea folosesc solutii profesionale care elimina microbii in proportie de 100%.

Curatenie canapele, mochete si mobilier

Anul 2017 a venit cu numeroase schimbari, din punct de vedere al design-ului interior: canapele multicolore, pereti veseli colorati, mobila vintage. Cu toate acestea,  mochetele si covoarele nu si-au pierdut importanta, acestea fiind inca un must have in orice locuinta, nu numai datorita design-ului pe care il ofera locuintei, ci si datorita faptului ca mentine caldura.

Cu siguranta cei mai multi dintre noi avem cel putin o mocheta in casa si, cu toate ca arata minunat, aceasta ne da mari batai de cap cand vine vorba de curatenie. Praful, mizeria, parul se aduna pe mocheta si foarte greu  mai pot fi eliminate. Pe internet circula numeroase trucuri pentru a obtine o mocheta impecabila, cum ar fi stergerea petelor de ulei cu hartie iar apoi cu gel de dus sau scoaterea murdariei cu otet alimentar. Toate aceste solutii care circula pe numeroase pagini de pe internet par ca ar da roade insa, imediat ce veti incerca sa curatati mocheta cu astfel de solutii veti constata ca aceste metode nu dau roade. Firma noastra de curatenie, specializata inclusiv in curatarea mochetelor, va vine in ajutor! Experienta este termenul care ne caracterizeaza iar profesionalismul nu lipseste din lucrarile pe care le facem! Echipa de muncitori a fost atent selectata inca de la inceput, pentru ca dorim sa ne asiguram ca locuinta clientilor nostri este ca noua. Mai mult decat atat, solutiile pe care le folosim sunt cele mai bune de pe intreaga piata iar aparatura speciala ne ajuta sa va oferim ceea ce va doriti. Astfel, mochetele dvs nu vor mai avea nici macar urme de pete de grasime, de praf, de murdarie, ba mai mult decat atat, acestea vor capata si un miros cu totul deosebit, proaspat si curat. Datorita echipei noastre de curatenie, mochetele dvs isi vor recapata culoarea intensa, textura isi va recapata flexibilitatea iar intreaga dvs locuinta va avea un aspect nou. Trebuie sa precizam ca bacteriile se ascund printre fibrele texturii mochetelor si pentru ca sanatatea dvs este cea mai importanta, mochetele dvs nu numai ca vor fi curate, dar vor fi si dezinfectate, astfel ca microbii, bacteriile nu vor mai avea ce cauta in casa dvs.

Echipa noastra profesionala de curatenie in Pitesti va asteapta sa ne treceti pragul, garantand procese de curatenie complexe si eficiente!